Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Спешни пари през уикенда - какво да правим, когато сме в нужда?

Спешни пари през уикенда - какво да правим, когато сме в нужда?

Кой не обича почивните дни? Много често, хората се шегуват, че чакат да мине работната седмица, за да поживеят на воля уикенда. Какво обаче им е лошото на уикендите и на почивните дни? Ако ви потрябват пари, няма откъде да вземете. За щастие е възможно, да се кандидатства за онлайн заеми през уикенда в кредитните компании. Благодарение на интернет, днес хората могат много бързо да си осигурят финанси без да е нужно да попълват тонове документи.

Защо уикендите ни разоряват?

Почивните дни са време за глезотийки и за почивка. Според проучване, 80% от парите, които имаме, ги харчим през уикендите. За съжаление, това е факт, който няма как да бъде променен. Статистиката подсказва че това е и времето, когато излизаме да пазаруваме дрехи, обувки, да хапнем с приятели или да подготвим седмичното меню за готвене, просто защото през 5-те работни дни нямаме време. Така, по един или по друг начин, парите не се задържат при нас през почивните дни.

Много често, след като са приключили с покупките и пазаруването, хората осъзнават, че са изхарчили всичко и не са им останали пари за през седмицата. Дори и да са заредили хладилника, пари все пак ще им трябват за транспорт, кафета, обяди и др. Това е точно момента, когато се кандидатства за онлайн заеми през уикенда. Още понеделник сутринта, парите са по сметките на клиентите след бързо одобрение само за няколко минути.

Другата причина, много от хората да кандидатстват за бърз кредит до заплата през уикенда, е някое пътуване, което е излязло по-голям финансов разход, отколкото хората са предполагали. Уикендите са перфектното време за бърз плаж, два дни на планина или пък на спа. Когато обаче човек си почива, той не мисли за разходите, които ще има в бъдеще и се отпуска да харчи повече. Естествено в един момент си спомня, че все някога ще трябва да се върне от плажа в офиса и ще има разходи за покриване и с един бърз кредит си осигурява спокойствието през бъдещите работни дни.

Лесно ли се кандидатства за кредит онлайн през уикенда?

Да, точно толкова лесно, колкото и през работните дни. Ние сме осигурили за своите клиенти улеснена за кандидатстване онлайн платформа, която им позволява да подадат документи 24/7.

Като цяло, интернет платформите за кандидатстване за бързи кредити са направени така, че всеки да може да се ориентира. Без много излишна информация, без много бутони, без подвеждащи, мигащи реклами и рекламни съобщения. Все пак, клиентите трябва да са сигурни че си въвеждат данните в сигурен сайт и цялата им информация е защитена. Нашият съвет е винаги да се проверяват правилата за конфиденциалност и да се четат всички документи, включително и условията за кандидатстване, размерите на лихвите, таксите и др.

Кандидатстването за кредит онлайн през уикенда, не е обвързано с притежаване на трудов договор, гаранти или някакви допълнителни документи, освен лична карта. Всичко, което е нужно на кандидатстващия е валидна лична карта и разбира се, номер на сметка по която да бъдат преведени парите.

Одобрението на онлайн кредитите се случва след проверка в Кредитния регистър, но тя се извършва много по-бързо, отколкото в банковите институции. Това позволява на фирмите, които предлагат кредити до заплата, да преведат пари на клиентите си още в началото на първия работен ден след уикенда. Това е огромната разлика между банките и небанковите кредитни институции - бързината.

За какво трябва да внимаваме?

Въпреки че, всичко е направено и измислено така, че да е от помощ на клиентите има различни специфики, с които клиентите трябва да внимават. Примерно, макар и кредитните фирми да преведат сумата по банковата сметка на клиента, много вероятно е от банката да обработят плащането доста по-късно. Много хора предпочитат да използват EasyPay точно поради тази причина.

Освен това, ако нещо не е ясно по условията на договора, дори и да е уикенд, хората могат да се свържат с фирмата за бързи кредити и да си зададат въпросите, а не просто да кандидатстват без да са разбрали напълно всичко. Много от сайтовете имат чатове, както и телефони за връзка, на които винаги отговаря консултант, който ще помогне и разясни условията за кандидатстване.