Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Кредит без постоянен трудов договор - дали, кога, как и защо?

Кредит без постоянен трудов договор - дали, кога, как и защо?

Живеем в 21 - ви век, а това ви дава свободата да избирате дали да работите на безсрочен трудов договор за някой друг, дали да упражнявате някоя свободна професия, дали да работите на граждански договор или просто да живеете от рентиерство.

Възможностите да изкарвате парите си както ви харесва са наистина много, но …

Какво се случва, ако попаднете в кризисна ситуация и имате нужда от бърз заем, а не работите на постоянен договор? Има ли вариант да ви бъде отпуснат потребителски заем, дори и да не притежавате заветната трудова книжка и нямате трудово правни отношения с работодател и наличие на трудов договор?

Кредит без трудов договор - възможен ли е?

Дори и в момента да не сте в трудово правни отношения можете да кандидатствате за бърз заем с фиксиран срок за погасяване. И не само можете да го сторите, но можете да сте почти на 100% сигурни, че ще бъдете одобрени за такъв. Само трябва да се обърнете към някоя от кредитните компании, които предлагат отпускане на кредит без трудов договор. Като финансираните суми могат да са от 200 до 3300 лв.

Защо да поискате своя кредит от небанкова кредитна организация, а не от банка?

Макар, че банките през последните години започнаха да навлизат активно в сферата на високоскоростното микрокредитиране и да предлагат бързи кредити до заплата, вместо потребителски кредити, все още едно от изискванията им за отпускане на заем е кредитоискателят да работи на безсрочен трудов договор или поне да предостави някакво обезпечение на заема. Освен наличието на подобен договор, банките изискват и посещение на място в банков клон, а и за одобрението по кредита все още се чака поне няколко дни.

Кредитните компании от своя страна не само предоставят кредити без трудов договор, но кандидатстването, одобрението и получаването на желания заем отнема не повече от няколко часа.

Кога можете да поискате своя заем online?

Най-лесния отговор е: „Когато имате нужда!” Когато никой не изисква от вас да представите купища документи, когато условието да сте на трудов договор липсва като изискване, когато не се налага да търсите поръчители или да предоставите обезпечение, когато можете да кандидатствате за бързи кредити онлайн с месечни вноски , по което време си поискате и изцяло онлайн, единствено от вас зависи дали и кога да заявите желанието си за кредит без трудов договор.

Кредит без постоянен трудов договор - дали, кога, как и защо?

На какви условия трябва да отговаряте, ако не сте на трудов договор, а се нуждаете от заем?

Условията не са по-различни от стандартните условия за кандидатстване за кредит онлайн. Трябва да притежавате лична карта, да сте гражданин на Република България и да имате постоянни доходи.

Защо да се обърнете към нас, ако имате спешна нужда от бързи пари?

Ние предоставяме кредит без трудов договор не защото другите кредитни компании предлагат друг вид финансов продукт, а защото сме били на ваше място и знаем колко е трудно да откриеш приятел, когато си в нужда. Знаем колко зле може да се чувства човек, когато има нужда от малък кредит и му откажат, защото в момента не работи на трудов договор. Знаем и какво е да ти трябват спешно пари, а да трябва да чакаш с дни, за да разбереш дали си одобрен или не.

Затова ние предоставяме бързи кредити на всички свои клиенти. Предоставяме online кредити на хора, които са безработни, но получават доходи от борсата, на майките, които в момента са в майчинство, на хората със свободни професии, на всички останали, които имат сигурни доходи, но просто са избрали да следват свой собствен път и да не работят на заплата и трудов договор.

Как можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн при нас?

Постарали сме се да опростим и улесним максимално процедурата по кандидатстване (под 20 минути). Просто трябва да следвате няколко лесни стъпки, които включват:

  • влизате на страницата ни CrediNet.bg;
  • попълвате формата за заявка за кредит;
  • получавате отговор от нашите кредитни инспектори в рамките на няколко минути;
  • получавате си парите по удобен за вас начин по банков път, в офис на компанията или на каса на Изи Пей.

Можете ли да заявите желание за кредит без трудов договор, ако сте с лошо кредитно досие?

Ако сте с лоша кредитна история можете да кандидатствате, а ние ще разгледаме заявката ви с голямо внимание. Ще вземем предвид всички обстоятелства и ще ви дадем отговор по възможно най-бързия начин. Това, което обаче не бива да забравяте е, че не само ние, но и всички останали банкови и небанкови финансови институции подхождат много внимателно с клиенти с лошо кредитно досие и е много възможно кредит да ви бъде отказан или ако ви бъде предоставен, то той да бъде при по-специфични условия.

Кредит без трудов договор - полезен ли е този финансов продукт?

От както небанковите финансови организации предоставят кредити без задължителното изискване кредитоискателя да работи на трудов договор, желаещите да се възползват от този финансов продукт са се увеличили многократно.

Бързината на кандидатстване, одобрение и получаване на желания бърз заем, плюс възможността да получат кредита си дори и да нямат трудов договор е едно много голямо облекчение на една немалка част от хората в България.

Бързите кредити, които кредитните компании предоставят са наистина бързи, много удобни и не се налага да се дават излишни обяснения как ще бъдат усвоени парите.

Потребителските заеми онлайн дават свобода на всеки, който има нужда от малък заем да може да го получи веднага и в размера, който му е нужен.

Затова, ако и вие имате нужда от кредит, но не работите на трудов договор не търсете приятели, познати и колеги. Не се унижавайте да молите, да чакате и да се притеснявате дали ще ви дадат малко пари на заем. Вместо това ни потърсете и ние ще ви помогнем бързо и коректно и при удобни за вас условия (за повече информация прочетете общите условия).

Имате нужда от кредит без трудов договор? Възползвайте се от нашите услуги и открийте решението на проблема си!