Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

CrediGo – кредит до заплата или кредит на вноски до 18 месеца

CrediGo – кредит до заплата или кредит на вноски до 18 месеца

CrediGo е бърз кредит, който предлага финансиране от 600 до 3300 лева със срок на погасяване от 6 до 18 месеца. Продуктът е подходящ за хора с доказан доход, предлага максимално опростена процедура и минимална документация. Не са необходими обезпечение и поръчители, получавате парите си веднага след одобрение по банков път, в офис на Микро Кредит или през EasyPay. Връщането на заетите суми се случва отново по банков път, в офис или в обектите на EasyPay.

CrediGo е уникален продукт за пазара на бързите кредити у нас, защото предлага гъвкави условия на погасяване. Заемът може да бъде върнат на вноски или безлихвено  в рамките на 30 дни само срещу заплащане на административна такса, като от тази опция на погасяване  може да се възползва всеки един потребител на продукта независимо от срока, който е заявил предварително при подписването на договора за кредит.  Безлихвеното връщане в 30 дневен срок ви позволява да използвате продукта като кредит до заплата, но ако решите да не се възползвате от тази възможност продължавате да връщате кредита на равни месечни вноски според погасителния план.

За този продукт може да кандидатствате във всеки един от 70-те офиса на Микро Кредит АД или да изпратите онлайн заявка през сайта и да изчакате офис служител на компанията да се свърже с вас, за да си уговорите среща за попълване на искане за кредит.