Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Онлайн кредити без лихва в София

Онлайн кредити без лихва в София

Не е тайна, че голяма част от хората се местят да живеят в големите градове, където има повече перспектива и по-добро заплащане. За европейските страни миграцията е в посока към столиците и България не е изключение от това правило. Много млади хора след като си завършват образованието, се местят в София, за да си намерят високо платена работа. Лошото е, че там където заплатите са по-високи и разходите са повече. В това число влизат наем, транспорт, храна, битови разходи и такива от личен характер. Ако случайно изникне непредвиден разход, то той идва в тежест на домашния бюджет. Да вземеш кредит онлайн в София е предпочитано, защото много често ежедневието на работещите хора не позволява да се обикалят офиси. Ако този онлайн кредит е без лихва, това означава, не само че ще е лесен за вземане, ами и за връщане.

Мит ли са онлайн кредитите без лихва в София?

Не са, те са реално съществуващи кредити, при които теглиш една сума и връщаш абсолютно същата. Лихвата е точно 0% и много хора се възползват от възможността на това кредитиране. Повечето хора свързват бързите кредити с непосилни лихви, но с толкова ниска лихва това не е оправдан страх. Единственото ограничение на този кредитен продукт е размера на сумата, за която може да се кандидатства. При всяко положение, с отпуснатия заем ще могат да се покрият спешните разходи.

Откъде се тегли кредит онлайн без лихва в София?

Много кредитни компании, за да спечелят нови клиенти, предлагат точно такива условия. Това е маркетингов инструмент, който цели да покаже че бързите кредити не са страшни и да получиш пари от тях е лесно. Повечето хора свързват банките и финансирането с чакане, попълване на документи, талони и тн., без да осъзнават, че фирмите за бързи кредити са съвсем различни институции с различна практика. При тях няма опашки, няма дълги 15 страници формуляри и заем може да се получи до няколко часа.

Онлайн кредитите пък са последната иновация в сектора - благодарение на интернет и забързаното ежедневие, кандидатстването за заем се измества от офиса в дома на клиента. Всеки, който желае, може да кандидатства без да се налага да посещава офис на компанията, без да губи време в транспорт, паркиране и задръствания. Поради тази причина и кредитите онлайн в София са толкова предпочитани, защото както знаем, да се придвижваш в София от точка до точка не е нито бързо, нито евтино.

Как да изградим лоялност и защо е нужно?

Вземането на първи онлайн кредит няма лихва, но при втори и трети вече такава се начислява. Различните компании предлагат различни оферти, като някои дават по-големи суми, други по-ниски вноски за по-дълъг период, а трети специални условия за редовни клиенти.

Много често намеренията и действията не се препокриват и колкото и да ни се иска да направим нещо, други обстоятелства надделяват и не го правим. Точно такава може да бъде ситуацията с изплащането и на бързите кредити  онлайн до 1500 лева. Ако нещо подобно Ви се случи и на вас, обадете се на фирмата кредитор и обсъдете с тях промяната в ситуацията ви. От фирмата кредитор едва ли се сблъскват за първи път с подобна ситуация и най-вероятно имат план за действие в такива случаи, а това че сте се обадили означава, че сте лоялен клиент. Коректните фирми ще изработят с вас нов график за плащане и вие ще можете по-лесно да платите задължението си.

Както отбелязахме по-горе, много компании използват маркетинговия инструмент с 0% лихва за първи кредит и това кара хората да сменят фирмите, за да получат нов кредит без лихва. Къде е лошото в това? Първо, по този начин не се изгражда лоялност към нито една компания. Второ, много от фирмите за бързи кредити на завръщащите се клиенти предлагат преференциални условия. Тоест вторият заем може да е за по-висока сума, даже двойна и то с ниски лихви. Избирайки нова фирма, клиентите губят възможността за преференциални условия.

Как се кандидатства за онлайн заем без лихва в София?

Не само в София, ами и из цяла България, кандидатстването става чрез 3 стъпки - избирате условия на заема, натискате бутона „Вземи Сега“ и попълвате данните си. Момент, в който трябва да се внимава, са условията на заема. Нужно е клиентите да са напълно наясно какви са изискванията по заема.

Преди да се въведат данните се избират сумата на кредита и периода за връщане. Нужно е клиентът да притежава негова валидна, българска лична карта или статут на пребиваващ. След това се чака одобрение, което е до минути и се предоставя сметка, по която да се преведат парите.

Онлайн заеми без лихва в София от Микро Кредит

Микро Кредит отпуска заеми онлайн в София, като процесът е бърз и лесен. Всеки може да изпадне в затруднено положение, нищо че е в най-развития град в България и в това няма нищо смущаващо. Бързите онлайн кредити са финансов инструмент, създаден точно за такива извънредни ситуации, а липсата на лихва ги прави примамлив начин за навременно решение на финансови проблеми. Пълен набор от потребителски въпроси може да намерите в секцията „Често задавани въпроси“ на Микро Кредит.