Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Бързият онлайн кредит CrediNet - удобство и необходимост

Бързият онлайн кредит CrediNet - удобство и необходимост

Необходимостта от бързи кредити все повече нараства. Хората в България потребяват все повече стоки и услуги, като за целта се възползват от пари назаем. Вече все по-рядко, хората които се възползват от този тип услуга, са смятани за упражняващи „съмнителна“ дейност. Така услугите, предлагани от CrediNet, се явяват една изключителна възможност за българските потребители за лесен и удобен начин да получат пари назаем за нуждите си.

CrediNet е изцяло онлайн кредит. Удобството на този вид бърз кредит е, че спестява време, редене на опашки, ненужна документация и прочие. С CrediNet потребителите могат да се възползват от суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца. Всеки кредитополучател може да се възползва и от безлихвено връщане в 30 дневен срок само срещу заплащане на административна такса.

Усвояването и погасяването на кредита може да се осъществи по банков път, в един от 70-те ни локални офиси в цялата страна или в обект на EasyPay. Кандидатстването за кредит може да се осъществи 24/7, като CrediNet предлага на своите клиенти бързо одобрение.

При възникването на каквито и да било въпроси може да зададете своите въпроси в живия чат, на националния ни телефон 0700 14б 200  или да ни пишете на електронната ни поща [email protected]

CrediNet  е удобен начин да си набавите необходимите средства, които не ви достигат при непредвидени разходи, празнични пазарувания или други причини. Управлявате го по собствените си възможности и не се редите на опашки.