Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Колко бърз е бързият кредит?

Колко бърз е бързият кредит?

Всеки е изпадал в ситуация, в която нуждата от пари е наистина спешна и няма време да попълва десетки документи, да говори с редица банкови служители и накрая да прекара няколко дни в безкрайно очакване на отговор от банката. В такива моменти на всеки му е хрумвало да търси помощ от приятел, но такива приятели обикновено се броят на пръсти, ако изобщо ги има. Затова най-лесния и бърз начин е да се изтегли бърз кредит.

Какво обаче прави бързия кредит наистина бърз? Всъщност, няколко неща:

  1. От всяко място и по всяко време. Можеш да кандидатстваш за бърз кредит практически от всяка точка на страната. Можеш да избереш дали да посетиш офис на някоя от компаниите на пазара, която предлага бързи кредити, или пък да се обадиш по телефона. Ако пък имаш достъп до интернет, можеш да вземеш бърз кредит онлайн практическо по всяко време на денонощието.

 

  1. Минимална документация. За да кандидатстваш за пари до заплата, е нужно да попълниш само молба за кредит, което често се прави от самите кредитни консултанти. Не са необходими никакви допълнителни документи, а само лична карта.

 

  1. Бърза проверка. Проверката на кредитната история на всеки един кредитоискател се прави веднага и отнема няколко минути. Добрата кредитна история почти винаги е гаранция за получаване на кредит.

 

  1. Бързо решение. Кредитните отдели на компаниите за бързи заеми са специализирани във взимането на бързи решения. Обикновено в рамките на един час след подаването на молбата на посочения от вас телефонен номер получавате SMS със становището за кредита.

 

  1. Бързо получаваш парите. Обикновено, за да получиш парите са нужни само 2 часа, ако превода с извършва по банков път, но можеш да избереш да вземеш парите в брой, което става практически веднага.

 

Така получаването на кредит отнема два-три часа от подаването на молбата до получаването на парите, а това си е направо бързо, когато ви трябват спешно пари. С кредитите на „Микро Кредит“ може да изберете сума от 200 до 3300 лева и да решите сами дали да връщате кредита на седмични или месечни вноски. Може да подадете молба във всеки наш офис в цялата страна и да изберете дали да получите парите в брой или по банков път.