Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Кредит за Коледа

Кредит за Коледа

Няма лоши празници, има обаче такива, за които не сме достатъчно подготвени. Не е никак рядкост, точно преди Рождество Христово да имаме повече разходи, битови сметки или просто да не си сметнем правилно парите и да останем без налични средства. Защо се получава така? Ами, на първо място, битовите разходи, когато стане студено, нарастват. Харчим повече за транспорт, отопление и даже за горещи напитки. Отделно, по време на самите Коледни празници почиваме и харчим пари за заведения и разходки. Ако живеем далеко от семейството, пътуваме до там. Да не забравяме и увеличеното пазаруване на хранителни стоки и на подаръци. Колкото е по-голямо семейството, толкова повече подаръци трябва да купим. С желанието ни да зарадваме някого, наличните ни пари намаляват обратнопропорционално.

Според статистиката, януари е най-бедния месец, точно заради всички тези причини. Какво обаче може да се направи? Да не вземете подаръци или да не пазарувате за празнична вечеря? Не. Нито едно от тези неща не е опция. Поради тази причина и да вземеш кредит за Коледа не е никак лоша идея. Естествено, сумата му трябва да е в разумна големина и трябва да знаете точно как ще го върнете в срок. Това обаче ви освобождава от тревогите за пазаруването.

Да вземеш кредит за Коледа не е импулсивно решение

Много хора считат вземането на кредит по Коледа за безотговорност и недостатъчно добра финансова организация. Истината е, че няма нищо подобно. Колко пъти сте чували хората да казват „той просто не знае колко да харчи“? Най-интересното е, че и тези, които го казват и на тях им се налага да вземат заеми по празниците. Типично за хората е винаги да искаме повече отколкото имаме и това често ни докарва до финансови затруднения. Заради това и да изтеглиш коледен кредит до заплата не е импулсивност, а планирано решаване на временни проблеми. Условията на бързите кредити са такива, че при спазване на изискванията на фирмата кредитор, ще сте забравили, че сте теглили кредит в рамките на месец - това е и най-честият срок за връщане на спешните кредити. Тоест, още на следващата заплата ще изчистите задължението и ще забравите за финансовите трудности.

Коледните и новогодишните кредити са просто още една възможност да не се тревожите за пари по време на празниците. За съжаление, липсата на средства често е основната причина за конфликтите и с коледен кредит това може да бъде избегнато. В това време на годината, всеки иска да си почине и да направи равносметка за живота си през изминалата година, тоест излишно е хората да се натоварват и с финансов стрес.

Начините за кандидатстване за бърз кредит по Коледа са същите, както и през цялата останала година. Ако искате да посетите офис, можете да го направите по време на работното им време, а ако искате можете да кандидатствате и онлайн за спешен кредит онлайн. Много хора предпочитат да подадат документи онлайн, за да си спестят разкарването в студа и лошото време. След лесната процедура и кратък период за одобрение, парите са по сметката Ви. Така, можете да платите кувертите за Коледните и Новогодишните тържества, да купите подаръци на близките си и да си купите подарък на Вас си. Можете да покриете всички изостанали сметки и да напазарувате нещата, които Ви трябват. Бързо и лесно.

Нашите съвети са да не теглите прекалено висока сума, за да не Ви се натрупат разходи януари месец, както и да не теглите пари в последния момент. По-добре разгледайте условията на спешните кредити поне седмица по-рано, за да можете спокойно да си организирате всичко. Най-малкото защото бързайки да купите нещата последната секунда, може да се увлечете и да накупувате повече от планираното. Освен това кандидатствайте за сума, която ще Ви е достатъчна, но не и прекалено малка, за да не се окаже, че хем сте теглили кредит, хем парите пак няма да Ви стигнат.