Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Новини

CrediNet е най-новият продукт на Микро Кредит

CrediNet е най-новият продукт на Микро Кредит

Микро Кредит АД вече предлага и изцяло онлайн кредит CrediNet в крак с тенденциите на пазара за бързо потребителско кредитиране. CrediNet е нова и съвременна услуга, която предоставя онлайн бързи кредити без посещение в офис или среща с консултанти. 

Услугата предлага финансова помощ от 200 до 3000 лева за период от 3 до 12 месеца. Не се изискват поръчители, а за одобрението е необходимо само лична карта. Документацията е сведена до минимум като се попълва онлайн форма, а сумата се получава по сметка, в един от 70-те локални офиса на Микро Кредит из цялата страна или в офис на EasyPay.

Всеки клиент може да избера сам как да погаси своя кредит – безлихвено в рамките на 30 дни само срещу заплащане на административна такса или на равни месечни вноски от 3 до 12 месеца. 

CrediNet предлага на своите клиенти бързо одобрение, като в същото време екипът на компанията се стреми да се увери, че всеки кредит ще бъде изплащан коректно и точно.

Сайтът на CrediNet предлага ясна и коректна информация за предлаганите кредити и условията по тях. Всеки потребител на онлайн заема може да открие цялата необходима информация за кандидатстването, усвояването и погасяването на желания от него кредит. 

Вземи сега