Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Новини

Микро Кредит в сътрудничество с Izbiram.bg

Микро Кредит в сътрудничество с Izbiram.bg

Вече няколко месеца Микро Кредит АД предлага своите продукти и през платформата izbiram.bg. Пoтребителите на сайта могат да открият атрактивни оферти за всички продукти на компанията и да получат информация за актуалните промоции за продуктите CrediGo и CrediHome.

Izbiram.bg е информационен портал, където винаги можете да откриете  условията на различни компании от различни сектори, свързани с финансите. Винаги актуални и винаги полезни.

Заедно с Izbiram.bg Микро Кредит ще е още по-близо до клиентите и техните потребности. С обединените усилия на двете компании всеки потребител ще има по-добрата защита от нелоялна конкуренция и не на последно място - ще може да направи информиран избор.

__________________________________________________________________________________________________

Кои са Izbiram.bg ?

Izbiram.bg е информационен портал, който  дава необходимите знания  на ВСЕКИ потребител на финансови услуги в България и то  безплатно. Само така вашите права като потребители или клиенти, могат да бъдат защитени в максимална степен.

Izbiram.bg си е поставил  за  цел да улесни своите потребители в техния информиран избор за най-добрата услуга, от която се нуждаят в настоящият момент - с качество и цена в най-оптималното съотношение.

За да постигнат своята цел, те са разработили за всички свои потребители много удобен, максимално лесен и приятен начин да се възползват от съветите на експерти в различни области банкиране, застраховане, кредитиране и пенсионно осигуряване.

Izbiram.bg всеки ден анализира и сравнява актуалната информация за всеки сектор от финансовите услуги, за да информират и препоръчат най-обективното и правилно решение.

 

 

Вземи сега