Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Новини

CrediGo и CrediTrade вече предлагат по-голямо финансиране

CrediGo и CrediTrade вече предлагат по-голямо финансиране

От 1-ви септември бързият потребителски кредит CrediGo и бързият бизнес кредит CrediTrade предлагат суми до 3300 лева със срок на изплащане до 18 месеца. Потребителите могат да се възползват от по-голямо финансиране при същите условия.

CrediGo е бърз кредит за суми от 600 до 3300 лева, за хора с доказан доход, за срок от 6 до 18 месеца с фиксирана лихва, равни месечни вноски и 30-дневен гратисен период  за плащане на първа вноска. CrediGo предлага и възможността за безлихвено връщане в рамките на 30 дни, само срещу заплащане на административна такса. Така всеки клиент получава 2 в 1 кредит – кредит до заплата и кредит на вноски. 

Бързият бизнес кредит CrediTrade е предназначен за собственици на малък и среден бизнес, както и за хора, упражняващи свободни професии. Сумите от 200 до 3300 лева се отпускат за срок от 3 до 18 месеца, като лихвата по кредита се признава за разход на фирмата. Процедурата по кандидатстването е максимално опростена, като не се изисква допълнителна документация.  С CrediTrade потребителите имат възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни и могат да се възползват от 45-дневен гратисен период за първата вноска. 

За всеки един от двата продуктите може да се кандидатства онлайн по всяко време на денонощието или в един от 70-те локални офиса на фирмата в цялата страна.

Вземи сега