Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Защо да изберете бързия кредит пред традиционния потребителски кредит

Защо да изберете бързия кредит пред традиционния потребителски кредит

Когато имате нужда от пари, може би си мислите, че единствената ви възможност е тегленето на потребителски кредит от някоя банка. За щастие има по-лесни начини да получите парите, от които имате нужда, без да ви се налага да прекарвате много време в банката. В действителност заемите, които не изискват тонове документация и много време, са най-добрата възможност. Бързите кредити са лесно решение на финансови проблеми и предлагат гъвкави условия и възможности, така че да отговарят на вашите лични нужди и възможности за изплащане на кредита.

Обикновено хората предпочитат бързите заеми, когато трябва да платят задължения по битови сметки, медицински разходи или да покрият някой извънреден разход на семейството. Но преди да вземете решение на изтеглите бърз кредит, ви предлагаме да се запознаете с техните основни плюсове.

Традиционните потребителски заеми имат много по-строги изисквания

Банките изискват попълването на редица документи, преди молбата ви за заем да бъде разгледана. Те изискват доказателства за доходите, данъчните задължения и куп други документи.

Компаниите, които предлагат бързи кредити, изискват попълването на един единствен документ – искане за заем, като дори често то се попълва от служител на компанията и не отнема повече от 10 минути и само вашата лична карта. Повечето компании не изискват доказване на дохода и дори без поръчители.

Одобрението може да трае няколко дни или само няколко часа

Попълването на редица документи при традиционните заеми не означава, че ще получите парите на 100%. Може да се наложи да чакате отговора на банката с дни, а това е особено неприятно, когато парите ви трябват наистина спешно. За разлика от това, за да получиш бърз кредит, са необходими само няколко часа, преди да получите бързите пари в брой или по банкова сметка.

При бързия заем сами избирате начина на изплащането му

Когато изтеглите бърз кредит, може сами да определите начина на плащането на вноските, като може да избирате между седмични и месечни вноски. Кой начин ще изберете зависи от начина, по който получавате основното си възнаграждение – на седмична или на месечна база.

Бързите заеми имат гратисен период  за погасяване

За разлика от банковите кредити, бързите заеми  имат гратисен период за погасяване. Различните компании предлагат възможност за погасяване на кредита в рамките на 30 или 45 дни, като дори не дължите такси или неустойки за предсрочно погасяване. Не е за пренебрегване и факта, че в рамките на гратисния период връщаш парите с 0% лихва.