Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Бързи пари назаем онлайн и без поръчител

Бързи пари назаем онлайн и без поръчител

"Микро Кредит" АД е финансова институция, която предоставя финансови услуги, заеми и консултации от 2012 година насам. Нашата цел е да снабдим малкия, средния бизнес и индивидуалните потребителите с достатъчна финансова свобода в трудни за тях периоди. Фокусът на компанията попада върху разработването и предлагането на 4 основни продукта, които да успеят да задоволят различните нужди на клиентите ни. Бързата и улеснена процедура предоставя възможността за лесно финансиране и конфиденциалност. Нашите клиенти могат да използват най-добрите условия без страх от подвеждащи практики или измами. "Микро Кредит" АД е със седалище и адрес на управление София 1784, булевард Цариградско шосе № 137, етаж 3.

Какво ни коства за да сме най-добрите?

Има страшно много фирми, които раздават бързи кредити. Това, което ни отличава от всички останали, са иновативните продукти, които предлагаме и сигурността на обслужване за всеки изтеглен заем до заплата. Професионализмът на нашия екип си личи при предлагането на продуктите, спрямо индивидуалната нужда на всеки клиент. Това, в съчетание с кандидатстването, което е лесно и удобно като процес, е сигурна предпоставка за едно безпроблемно финансиране, дори и в най-тежките ситуации.

Бързи кредити онлайн можете да откриете на всеки ъгъл. Те може да са за суми в най-различни размери и за срок от месец до няколко години. Кредит на вноски, който да е с размер на заема до 1000 лв например може да откриете във почти всяка фирма за бързи кредити.

Един кредит до заплата например изисква от фирмата за бързи кредити да носи по-високо ниво на риск спрямо другите видове кредити. Можете да сте сигурни, че много фирми за бързи кредити не са съгласни да предлагат такива продукти, именно заради нивото на риска. Например кредит без нуждата от трудов договор винаги ще изглежда на кредитополучателят като лесен кредит, а на фирмата, отпускаща го, като рисков бърз кредит.

Всеки бърз кредит бива отпускан с умисъл, дали кредитополучателят след получаване на сумата ще може да я възвърне. Никоя фирма не би дала сума на човек, за който е сигурно, че няма да успее да изплати взетият бърз кредит обратно. Така самата фирма, даваща бързи кредити би се докарала до невъзможност за съществуване.

Какво означава улеснена процедура?

За да получиш бързи пари от "Микро Кредит" трябва да кандидатстваш и да притежаваш валидна лична карта. Кандидатстването става по 2 начина - онлайн или на живо в един от 70-те локални офиса на фирмата . За кандидатстване за спешна нужда от пари може да използвате онлайн платформата. Вариант е и да кандидатствате в офис, но онлайн можете да го направите по всяко време, докато в офис, сте ограничени от часовете, в които офисът работи. Да кандидатствате за бърз заем никак не е трудно. Трябва да определите размер на сумата, период от получаването, за който ще я върнете и да запишете ваши данни. Получаване на одобрение при нас се дава за няколко часа.

Формата се попълва за минута, а парите се превеждат по банкова сметка или да се вземат в брой. Размерът на вноските се определя от клиента, като сроковете за връщане може да са от 3 до 24 месеца. Възможно е и целият заем да бъде върнат и в рамките на 30 дни след вземането му. Сами забелязвате, че заем от "Микро Кредит" може бъде изтеглен и без да е нужно клиентите да се разхождат до офиса на компанията и без попълването на излишни документи.

Ще изброим всички неща, които НЕ са необходими при кандидатстване за спешни или бързи пари от "Микро Кредит":

  • Не трябва трудов договор;
  • Не трябват документи за платени задължения по други кредити;
  • Не трябва акт за раждане;
  • Не трябва обезпечение за размера на заема;
  • Не трябва поръчител;
  • Не трябват допълнителни гаранции.

Трябва ви само валидна лична карта!

Как да постъпите, ако имате нужда от пари?

На всеки му се случва да закъса за доходи. Ако и вие изпитвате нужда от допълнителни средства, то най-вероятно знаете колко неприятно е усещането. Поради тази причина създадохме кредит за спешни разходи, който да ви измъкне от неприятната ситуация бързо и лесно. Макар всеки кредит от фирма за кредити да има своята цена, защо да търсите пари от близки и приятели, след като можете да кандидатствате за кредитн на вноски или до заплата. При услугите на фирмата, с основна дейност отпускане на бързи кредити, всичко е структурирано и уточнено, докато при заемите от приятели - не е. Това съответно може да доведе до разпра в отношенията ви и ще ви създаде нежелан проблем. Както сами забелязвате, няма защо да се занимавате с нещо подобно, вместо да кандидатствате за онлайн кредит или пък кредит на вноски в офис.

Съвети към нашите клиенти

Заемите са една много деликатна финансова тема и ние, от "Микро Кредит", сме си поставили за цел, нашите клиенти винаги да остават доволни от нашите кредитни продукти. Това може да се случи само и единствено, когато към заемите се подхожда интелигентно и се спазват някои неписани правила.

Добра практика е избягването на кандидатстване за заем, чиято вноска в бъдеще ще бъде повече от 40% от чистите приходи, които клиентът получава. Ако ситуацията е такава, това е едно от най-лошите финансови решения, защото със сигурност ще доведе до дългова спирала. За да може спокойно да се покрие дадения заем, той трябва да не затруднява финансово кредитополучателя. Тегленето на бързи заеми понякога е повече математика, отколкото финанси.

Много хора правят следната грешка, когато имат затруднения с покриването на вноските по кредита - не договарят нови условия, а чакат да им се подобри финансовата ситуация. Това обаче е лоша практика, защото се трупат лихви. Ако изпаднете в такава ситуация, ние ви съветваме да се свържете с нас и да предоговорим нови условия на плащане. Допълнително, кредитополучателите е необходимо знаят, че кредитната история се превръща в негативна при нередовно плащане на вноските, но не и при предоговаряне на техния размер. Както и това, че предоговарянето на бързи кредити не е срамно.

Препоръчително е да не пазарувате излишно с пари на кредит, както и да не залагате и инвестирате рисково. Кандидатстването за бързи пари е добра практика, когато ви трябват допълнителни пари, за да покриете неочаквано задължение, но на тях е задължително да се гледа сериозно. Също така е необходимо да се вземат интелигентни финансови решения свързани с тяхното харчене. Ние от "Микро Кредит" поощряваме редовните платци с гъвкави условия за нашите продукти.

Какви кредитни продукти предлагаме?

Бързи кредити онлайн на месечни вноски в размер от 200 лв. до 3000 лв. и не изисква клиентите да посещават офис на компанията. Този кредит се получава при кандидатстване онлайн и се заплаща административна такса. На уебсайта на "Микро Кредит" АД клиентите имат възможност сами да изберат сумата на кредита, както и периода за връщане.

Кредит до заплата

Бързите кредити до заплата са насочени към клиентите, които предпочитат личното пред онлайн кандидатстването. При него кредитен консултант посещава клиентите и те могат да кандидатстват лично или да си платят вноските. Срокът и размерът на този кредит отново се определя от клиентите, като за самото кандидатстване е нужна само валидна лична карта.

Бърз фирмен кредит

Бързият фирмен кредит е предназначен за малки и средни фирми, като максималният му размер е 3300 лв. Лихвата по този кредит може да се отчете като разход на фирмата при осчетоводяването му.

Бързият кредит без поръчител е в размер от 200 лв. до 3300 лв. Максималният период за връщане е 18 месеца. Освен това, този кредит може да бъде върнат до 30 дни и е с фиксирана лихва до края на периода и с равни месечни вноски.

Разлика между кредит и заем до заплата

Разлика между тези два термина не съществува. И двата визират кредит на една вноска, която се изплаща накрая на 30 дневен период. За кредит с такива условия може да получите одобрение до няколко минути. При този вид бързи кредити онлайн да получиш одобрение не е никак сложна задача, особено ако сумата е до 1000 лв. Те се славят и с нисък процент на разходите. За бърз кредит до заплата с такива условия не е нужно да се притеснявате много. Той най-вероятно ще ви бъде отпуснат за период от няколко месеца до година. Обикновено, хората кандидатстват за него, ако не им достигнат пари за сметки или им изскочи неочакван разход. След кратко попълване на документи и получено одобрение, сумата пари е налична в сметката на кредитополучателят.

Какви са разходите за един онлайн кредит?

Този така наречен процент на разходите е нещо, което ще откриете в условията на всички видове кредит, включително и на онлайн заемите. Той включва лихвите, таксите и допълнителното оскъпяване и разходи по изтеглената сума. Това може да е и застраховката на кредит продукта. Когато прецените добре всички такси, ще се ориентирате с колко ще се оскъпява заема ви.

Онлайн кредит за спешни разходи

Кредит за разходи е теглил почти всеки някога. На всички ни се е случвало да не ни стигнат парите през месеца. Обикновено става въпрос за суми в съвсем малък размер. Създадохме онлайн кредити, които да помагат в такива ситуации. Това е и причината да имаме толкова много лоялни клиенти през годините с нас. Кандидтстването онлайн за кредит е лесно като детска игра стига да сте навършили пълнолетие. Трябва да разполагате и с лична карта. Най-често одобрение се получава до минути без значение за колко голяма сума сте кандидатствали. За кредити със срок на изплащане обаче, който е по-голям от няколко години, ще най-вероятно да посетите офис. Бързата процедура, с вас да се свърже наш специалист до минути, я дължим на добрат ни корпоративна структура и професионалистите, с които работим.

Кредити със срок на изплащане един месец

Това са така наречените кредити до заплата. Можете да ги срещнете и като "спешни кредити до заплата". За кредит от този вид ще ви е необходима отново лична карта и навършено пълнолетие.

Можеш да се доверите на нас

Клиентите на "Микро Кредит" АД могат да си изберат този продукт, който ще им е най-изгоден и да си определят сами периода за връщане и размера на вноските. Избраната сума е веднага по сметката на кредитополучателя, след като мине одобрение. Самото одобрение отнема само броени минути. Така всички условия за един успешен заем са на лице.