Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Бързи пари назаем онлайн и без поръчител

Бързи пари назаем онлайн и без поръчител

"Микро Кредит" АД е финансова институция, която предоставя финансови услуги, заеми и консултации от 2012 година насам. Нашата цел е да снабдим малкия, средния бизнес и индивидуалните потребителите с достатъчна финансова свобода в трудни за тях периоди. Фокусът на компанията попада върху разработването и предлагането на 4 основни продукта, които да успеят да задоволят различните нужди на клиентите ни. Бързата и улеснена процедура предоставя възможността за лесно финансиране и конфиденциалност. Нашите клиенти могат да използват най-добрите условия без да се притесняват от подвеждащи практики или измами.

Защо сме най-добрите?

Има страшно много фирми, които раздават бързи пари. Това, което ни отличава от всички останали, са иновативните продукти, които предлагаме и сигурността на обслужване. Професионализмът на нашия екип си личи при предлагането на продуктите, спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент. Това, в съчетание с лесната и бърза процедура, е сигурна предпоставка за едно безпроблемно финансиране дори и в най-тежките ситуации.

Какво означава улеснена процедура?

За да получиш бързи пари от "Микро Кредит" трябва да кандидатстваш и да притежаваш валидна лична карта. Кандидатстването става по 2 начина - онлайн или на живо в един от 70-те локални офиса на фирмата. Формата се попълва за минута, а парите могат да се преведат по банкова сметка или да се вземат в брой. Размерът на вноските се определя от клиента, като сроковете за връщане може да са от 3 до 24 месеца. Възможно е и целият заем да се върне и в рамките на 30 дни след вземането му. Сами забелязвате, че заем от "Микро Кредит" може да се вземе и без да е нужно клиентите да се разхождат до офиса на компанията и без попълването на излишни документи.

Ще изброим всички неща, които НЕ трябват при кандидатстване за бързи пари от "Микро Кредит":

  • Не трябва трудов договор;
  • Не трябват документи за платени задължения по други кредити;
  • Не трябва акт за раждане;
  • Не трябва обезпечение за размера на заема;
  • Не трябва поръчител;
  • Не трябват допълнителни гаранции.

Трябва ви само валидна лична карта!

 

Съвети към нашите клиенти

Заемите са една много деликатна финансова тема и ние, от "Микро Кредит", сме си поставили за цел, нашите клиенти винаги да остават доволни от нашите кредитни продукти. Това може да се случи само и единствено, когато към заемите се подхожда интелигентно и се спазват някои неписани правила.

Добра практика е да не се кандидатства за заем, чиято вноска в бъдеще ще бъде повече от 40% от чистите приходи, които клиентът получава. За да може спокойно да се покрие дадения заем, той трябва да не затруднява финансово кредитополучателя.

Много хора правят следната грешка, когато имат затруднения с покриването на вноските по кредита - не договарят нови условия, а чакат да им се подобри финансовата ситуация. Това обаче е лоша практика, защото се трупат лихви. Ако изпаднете в такава ситуация, ние ви съветваме да се свържете с нас и да предоговорим нови условия на плащане. Допълнително, кредитополучателите трябва да знаят, че кредитната история се превръща в негативна при нередовно плащане на вноските, но не и при предоговаряне на техния размер.

Препоръчително е да не пазарувате излишно с пари на кредит, както и да не залагате и да не инвестирате рисково. Кандидатстването за бързи пари е добра практика, когато ви трябват допълнителни пари, за да покриете неочаквано задължение, но на тях трябва да се гледа сериозно и да вземате интелигентни финансови решения свързани с тяхното харчене. Ние от "Микро Кредит" поощряваме редовните платци с гъвкави условия за нашите продукти.

Какви кредитни продукти предлагаме?

Бързи кредити онлайн на месечни вноски  в размер от 200 лв. до 3000 лв. и не изисква клиентите да посещават офис на компанията. Този кредит се получава при кандидатстване онлайн и се заплаща административна такса. На уебсайта на "Микро Кредит" АД клиентите имат възможност сами да изберат сумата на кредита, както и периода за връщане.

Бързите кредити до заплата са насочени към клиентите, които предпочитат личното пред онлайн кандидатстването. При него кредитен консултант посещава клиентите и те могат да кандидатстват лично или да си платят вноските. Срокът и размерът на този кредит отново се определя от клиентите, като за самото кандидатстване е нужна само валидна лична карта.

Бързият фирмен кредит е предназначен за малки и средни фирми, като максималният му размер е 3300 лв. Лихвата по този кредит може да се отчете като разход на фирмата при осчетоводяването му.

Бързият кредит без поръчител  е в размер от 200 лв. до 3300 лв. Максималният период за връщане е 18 месеца. Освен това, този кредит може да бъде върнат до 30 дни  и е с фиксирана лихва до края на периода и с равни месечни вноски.

Клиентите на "Микро Кредит" АД могат да си изберат този продукт, който ще им е най-изгоден и да си определят сами периода за връщане и размера на вноските. Избраната сума е веднага по сметката на кредитополучателя, след като мине одобрение. Самото одобрение отнема само броени минути. Така всички условия за един успешен заем са на лице.