Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Всеки първи креди без лихва до 30 дни

Всеки първи креди без лихва до 30 дни

Пролетни промени: Първи кредит до заплата без лихва

Всяка компания стига до един момент от жизнения си цикъл, в който променя продуктите си. Ние от Микро Кредит сме горди с нашето портфолио от различни кредити и вече редица години служим в полза на хората. Предвид  новата икономическа обстановка в страната, както и големият процент на безработица, ние решихме, че е добра идея да предложим кредит, който е безлихвен.

Сумата на безлихвения кредит е до 1000 лв. Това означава, че можете да кандидатствате за достатъчно висока сума, която да ви помогне в трудна ситуация. Решихме, че 0% лихва не е достатъчно и добавихме 0% ГПР, 0% ГЛП и 0 лв. такса. Всеки наш нов клиент може да се възползва от този заем, като условието е да го възстанови до 30 дни. Тоест, това е вид кредит до заплата без лихва и без годишни разходи по него.

Ако никога досега не сте теглили бърз заем от нас, сега имате възможност, да кандидатствате за такъв при тези уникални условия. Ако разгледате и други оферти за бързи кредити, сами ще се уверите, че нашите условия са най-добрите. Изплащането в рамките на 30 дни е полезно, защото не натоварва дългосрочно бюджета ви. Повечето хора, не искат да изплащат дълго време малки суми и това е огромното преимущество на този вид кредити.

Ако вече сте съществуващ наш клиент, имаме редица други оферти за финансиране, които ще ви заинтригуват. Например, всички наши ВИП клиенти могат да се възползват от 30 дневното връщане на изтеглените от тях кредити.

Какво означава 0% ГПР?

Сигурни сме, че не виждате често този процент пред съкращението ГПР. На практика ГПР са всички разходи, които се правят по даден кредит. Годишният процент на разходите включва лихви, възнаграждения, такси, комисионни и дори застраховки към заема ви. Тоест всичко, което не е главницата по кредита. Единственото, което не включва ГПР е таксата за предсрочно погасяване, но когато става въпрос за безлихвен кредит до заплата, това не е проблем, защото и без това той трябва да се върне до 30 дни.

Когато ГПР е 0% означава, че кредитът, който теглите няма никакво оскъпяване. Звучи страхотно, нали? Това е и причината да подарим този подарък на всички наши бъдещи клиенти.

Какво означава 0% ГЛП?

Съкращението всъщност се използва за годишен лихвен процент, като той е част от ГПР. Двата термина обаче не са взаимнозаменяеми. Много често клиентите се фокусират само върху лихвата (или ГЛП) и забравят, че даден кредит може да има такси и комисионни, които да го оскъпят.

Нашето предложение за нови клиенти е с 0% ГЛП, защото сме наясно колко трудно се взема решението за теглене на първи бърз кредит и колко страшно звучи. Това е и причината, да изготвим такава оферта, която да не отежнява допълнително финансовата ситуация.

Защо взехме решението да преструктурираме продуктите си?

Финансовата ситуация в страна търпи промени и ние, като фирма, раздаваща кредити, бяхме длъжни да се съобразим с тях. Винаги когато се появи някаква икономическа тенденция, кредитирането е пряко обвързано с нея. Това е начина, по който работи икономиката на една страна. Нишата, която помага на хората в нужда, като им предоставя финансова опора, няма как да остане безучастна към нарастващата безработица и утежняването на финансовата ситуация на толкова много хора.

Обмисляхме как да преструктурираме нашите оферти за кредити и с какви условия да бъдат те и се спряхме на този вариант за нови клиенти. От друга страна, много дълго време преценявахме и кога е най-правилният момент. Както обаче често се случва, настъпва пролетта и промените стават наложителни. Надяваме се, нашите преструктурирани кредити да бъдат полезни на повече хора с добрите си условия и нулевото оскъпяване. Благодарим Ви!