Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Кредити за пенсионери

Кредити за пенсионери

Кредит за пенсионери онлайн

Житейският ни път е низ от израствания, които неминуемо са съпроводени и с остаряване. За съжаление, не сме вечно млади и рано или късно влизаме в така наречената „трета възраст“. Пенсионирането в България може да бъде по възраст или по натрупан стаж. В най-общия случай, жените се пенсионират на около 61 години, а мъжете около 64, като жените трябва да имат 36 години стаж, а мъжете - 39 години. Социалната в политика в страната ни, както знаете е стабилна, но не е достатъчно силна и понякога се случва така, че размерът на пенсиите не достига за покриване на месечните разходи. Ако и вие сте изпаднали в подобна ситуация, няма страшно, можете да проверите кредитите ни за пенсионери.

Нашият кредит онлайн подходящ за пенсионери е лесен за кандидатстване и процедурата отнема само няколко минути. Освен това, формата се попълва толкова лесно, че няма да изпитате никакви затруднения в попълването и изпращането ѝ. Ще трябва да се въведат имена, години, банкова сметка и условията по желания кредит, за който кандидатствате - срок на изплащане и сума. Ако не притежавате банкова сметка или не искате да получите парите чрез нея, то тогава е възможно да се използват и услугите на Изипей.

Изгодни кредити за пенсионери

Тенденция при кредитните фирми е да слагат малко по-високи лихви на кредитите, които са предназначени за пенсионери, за да може да оправдаят по-високото ниво на кредитен риск. Истината е обаче, че изгодни кредити за пенсионери винаги може да откриете. Нашите например са с добра лихва и ниски такси. Дори, всеки първи кредит е без лихва до 30 дни , което е повече от добра оферта.

Ако търсите изгоден кредит и сте в пенсионна възраст, можете да кандидатствате на живо в офисите ни или онлайн през формата ни за кандидатстване.

Средна възраст за кредити за пенсионери

Най-често хората между 65 и 72 години кандидатстват за кредит от финансова институция. Кандидатстването за кредит на лице, което е на пенсионна възраст протича като всяко друго кандидатстване за кредит. Ние предлагаме добри условия за лица на възраст за кредити.

Кредити за пенсионери без поръчител

Някои видове кредити се нуждаят от поръчител, но нашите кредити за пенсионери - не. Нямаме практиката да изискваме поръчители за подобен род кредити. Като цяло това е и практика, която често се обвързва с допълнителни трудност за кредитополучателите, а идеята на бързите кредити е да бъдат възможно най-лесни за кандидатстване и получаване.

Това е и основната причина, нашите кредити за пенсионери да са с толкова добри условия и одобрението да се получава за минути. На практика, този вид кредити минават одобрение, заедно с всички останали видове кредити.

Кредити за пенсионери на една ръка разстояние

Да можеш да откриеш бързо и лесно финанси, точно когато ти трябват най-много е изключително важно. Фирмите за бързи кредити, каквито сме и ние, се гордеем, че можем да предложим партньорство на кредитополучателите, когато парите не им достигат. Заемите днешно време не са непосилно тегло и се покриват изключително бързо, когато условията им са добри. Това се отнася и с пълна сила за кредитите за пенсионери, чиито условия са съобразени с характеристиките на аудиторията.

За колко време се изплаща един кредит за пенсионер?

Това зависи изцяло от размера на кредита и срокът, за който е подписан. Не е тайна обаче, че повечето кредитополучатели използват част от пенсиите си или наемите от имоти, които отдават под наем, за да покриват вноските. Редовното изплащане ги превръща е лоялни клиенти на кредитната институция. Най-често срокът на тези кредити не е дълъг и е около година. Отделно от това, сумите, за които се кандидатства също не са високи, а средната вноска е около 100 лв. В рамките на 12 месеца, кредитополучателят връща взетата сума.