Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Кредит по време на задаваща се финансова криза

Кредит по време на задаваща се финансова криза

Гордо можем да я заявим, че нашите бързи кредити са популярни и предпочитани, спрямо много други кредитни продукти. За да станат такива обаче, ние години наред създаваме кредитни продукти, които да са в отговор с потребителите и техните нужди. Заемите са много специфични продукти, изискващи високо ниво на познаване на аудиторията. Малко по малко обаче нашият кредит без поръчител и без превод на работна заплата доби популярност. От друга страна, ние като кредитна компания, се стараем да изграждаме лоялност в нашите клиенти. Това е единствения път, когато боравиш с толкова деликатен продукт.

Има причина популярността на бързите кредити да е голяма

Забързаното ни ежедневие рядко ни дава възможност да се замислим, че парите са стока. Често гледаме на тях просто като на нещо жизненоважно, което ни осигурява дом, прехрана, забавление, признание, статус и тн. Истината е обаче, че няма как да съществуваме в модерното общество без да изкарваме пари. На всеки му се е случвало, парите да не достигат и тогава цената им рязко се увеличава. Не само че нагласата се променя, за това точно колко са важни, ами и нещата, които човекът не е успял да си купи, също си променят стойността. Макар и субективно, всички тези нагласи влияят много на изборите ни за кредитиране.

Оказвайки се пред финансов проблем винаги съществува вариант да потърсим кредит. Модерният финансов свят е улеснил нещата и вече можем лесно да кандидатстваме за заем, дори и онлайн, без да се налага да ходим до офис на фирмата кредитор. Улеснението пък при подаването на кандидатстването пък е спечелило благоразположението на стотици хора, които са се притеснявали, дали ще се справят. Лесната процедура обаче идва на второ място, на първо място, като основна причина защо хората предпочитат бързите кредити , е незадължителното представяне на трудов договор или пък поръчител. Така на практика, на почти всеки, който му е нужен заем, такъв му бива предложен.

Разликата между банките и фирмите за кредити

Основното различие между двете институции, които отпускат заеми е начина им на проверка на клиентите и одобренията. Процедурата при банките е по-дълга и проверките понякога отнемат до седмица. Това е изключително дълго време за човек, на когото са му нужни средства точно в онзи момент. Освен това одобренията често зависят от наличието на някакви гаранции, като договор за работна заплата или пък поръчител, който да гарантира, че длъжникът ще си върне сумата.

При фирмите за бързи кредити, кредитиране е ограничено до отпускане на малки суми, където рискът е далеч по-нисък. Проверките са много по-бързи и одобрението често се дава за минути, а не за дни. Кредитите без поръчител и без превод на работна заплата са създадени, за да бъдат в помощ на хората, които наистина са в безизходица. Съвсем честа ситуация е дадено лице да има доходи, които просто не са под формата на трудов договор на 9 часа и съответно да не може да покаже документ. В същото време пък, лицето може да върне сумата и не е необходимо финансиране да му бъде отказано. Точно в подобни ситуации фирмите за бързи кредити отпускат заем.

Доверието във фирмите за бързи кредити се изгради постепенно

За да се стигне обаче до този момент, фирмите за бързи кредити, в това число и ние, трябваше да работим усилено. Днес можем да се похвалим, че хората ни приемат за доверен партньор и не се колебаят да ни потърсят, когато са в трудна ситуация. Едно от най-важните неща, които изградихме беше именно доверието на клиентите в нас. Заради това и можете да попаднете на наши оферти, които са с толкова добри условия, защото приоритизирахме нашите клиенти и тяхното благосъстояние.