Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Какви документи за кандидатстване за бърз кредит ще са необходими през тази година?

Какви документи за кандидатстване за бърз кредит ще са необходими през тази година?

Независимо колко пари изкарваме всеки месец, те може да не достигнат точно, когато са ни най-необходими. Никой не е защитен от неочакван разход като ремонт на колата, спешен ремонт на банята или пък неустоима оферта за пазаруване на нещо на промоция. В такива ситуации, парите назаем са точно това, което може да помогне. Важно е обаче те да не са с твърде висока лихва, сложни условия или пък дълга и изтощителна процедура за кандидатстване. Поради тези причини, хората често се обръщат към нас в Microcredit, когато им трябват спешни пари бързо. Какви са документите, които са необходими за кандидатстване за бърз кредит от нас и има ли промяна в тях, ще разгледаме по-долу. Ако ви предстои тепърва кандидатстване в офис или онлайн на сайта ни, то четете внимателно.

Защо хората предпочитат да кандидатстват за бърз кредит?

Има редица причини, но една от най-важните е липсата на сложна и дълга процедура. Много хора свързват банковите кредити с чакане на опашки, попълване на редица документи, бавна процедура и много стрес. При фирмите за бързи кредити, всичко това е точно противоположното. Процедурата е бърза и лесна и дори може да бъде направена онлайн. Не малка част от клиентите ни предпочитат да не напускат собствения си дом и да губят време в обикаляне на града, транспорт и паркиране, след като могат да направят всичко през онлайн платформата ни.

Няма как с толкова лесна процедура, документите, които се изискват при кандидатстване да са твърде много. В най-общия случай е необходима валидна лична карта на български пълнолетен гражданин. Тоест, трябва да имате навършени 18 години и да разбирате за какво кандидатствате.

В случай че сте избрали да кандидатствате в банка за кредит, то тогава списъкът с документи е доста по-дълъг. Той включва различни по вид декларации, както и уверения за финансовото ви състояние. Много вероятно е банката да поиска и трудов договор на пълен работен ден, за да се подсигури, че получавате редовна заплата и ще сте в състояние да върнете взетата сума. Нашите кредити са кредити без трудов договор , което е едно от основните изисквания на банките и съответно огромна разлика между двата типа заеми.

Как да кандидатствате за бърз кредит в Microcredit?

Вземете си личната карта и попълнете данните във формата в сайта. Също така отбележете всичко, което е необходимо с тикчета и натиснете „Кандидатствай“. Ако пък не сте почитател на онлайн формулярите, то винаги можете да откриете наши специалисти на живо в офисите на компанията. Те ще ви помогнат да попълните формата и да пуснете вашето кандидатстване за бърз кредит. Освен това, те ще ви обяснят и всички условия, ако не ги разбирате. Много възможно е да не сте запознати с някои финансови термини. За да кандидатствате обаче важно условие е да знаете и да разбирате всяко едно условие на кредита.

Колко време отнема нашето одобрение?

Ние се гордеем със скоростта на нашата процедура. В делнични дни, можете да получите отговор, дали сте одобрени или не сте, в рамки на минути след кандидатстването ви. Това успяваме да го направим благодарение на екипа ни от високо квалифицирани специалисти, както и на системите и програмите, с които работим.

От съществено значение е да осигурим на нашите клиенти точно това, от което имат най-много нужда. В най-общият случай това е бързина и акуратност. Нашите бързи кредити предлагат точно това. Като добавим и добрите условия, няма как офертите ни, да не ви прозвучат примамливо.

Можете да използвате и нашия калкулатор, за да проверите какви биха ви били вноските за различни суми. След като кандидатствате, ще видите, дали сте одобрени именно за тези вноски. Този метод онагледява по лесен и разбираем начин формирането на размера на вноската и месеците за връщане, така че дори и хората без каквото и да е финансово образование могат да се ориентират за нула време. Ние се радваме, че можем да бъдем партньор и приятел в нужда на повече нуждаещи се от финансова стабилност хора.