Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Да изтеглим ли кредит за Свети Валентин?

Да изтеглим ли кредит за Свети Валентин?

Свети Валентин е прекрасен празник, който от немного отдавна се празнува и в България. Да празнуваш любовта е символ на добрина, отдаденост, умение за изразяване на чувства и още десетки други характеристики. Безспорно обаче януари и февруари са тежки месеци от финансова гледна точка. След новогодишните и коледните празници много от хората са с по-стегнат бюджет. Това обаче не означава, че Свети Валентин не трябва да бъде празнуван. Точно обратното, фирмите за бързи кредити, като нас, могат да ви предложат бърз кредит до заплата, чрез който да посрещнете празника подобаващо и да зарадвате половинката ви неочаквано.

За какво се харчат пари на Свети Валентин?

Има няколко неща, за които неминуемо ще трябва да отделите средства. На първо място това е подарък за половинката ви. Не е необходимо да е нещо голямо, особено ако сте с обтегнат бюджет. Към подаръка може да добавите картичка с лично послание. Възможно е да вземете и букет цветя или пък цветенце в саксия. Разбира се, ако половинката ви не е почитател на цветята, не харчете пари за букети.

Следващото нещо, което ще ви е необходимо е куверт за ресторант или пък да напазарувате, за да приготвите специална вечеря. Освен храната е добра идея, да вземете и бутилка вино или пък друг вид алкохол, на който вашата половинка е почитател. Все пак февруари месец, освен на любовта е и месец на виното.

Ако сте решили тази година да изненадате половинката ви с по-сериозна изненада и да организирате кратко пътуване, то уверете се, че имате достатъчно средства, тръгвайки на път.

Както сами виждате, всички тези неща, могат да съставят огромен разход. Най-добре е да планирате всичко внимателно и да определите горе долу каква сума ще ви е необходима и чак след това да кандидатствате за бърз кредит онлайн или пък в офис. След като сте наясно с големината на сумата, много по-лесно ще можете да определите типа кредит, който ще ви свърши най-добре работа.

Какъв кредит е най-добре да изтеглите за Свети Валентин?

Кредитите може да са на вноски или пък да са пари до заплата . И в двата случая първото плащане ще е 1 месец след като сте изтеглили кредита. Във вторият, ако сте кандидатствали за пари до заплата, това ще е срокът за изплащане на цялата сума. В случай че сте кандидатствали за кредит, който се изплаща на вноски, то тогава след първият месец ще дължите само първата вноска.

Предвид естеството на празника и факта, че разходите за него не са чак толкова големи. Може би няма да ви е необходима огромна сума. Най-често хората се нуждаят от съвсем малко пари, които просто да им дадат повече спокойствие за харчене. Такива суми обикновено попадат в категорията до 2000 лв. и се връщат под формата на кредит до заплата. С идеята, че на следващата заплата на кредитополучателя, той ще възвърне цялата взета сума.

Това е удобен и бърз начин, да покриете дупката в бюджета ви и да си осигурите празнуване без излишни притеснения.

Лесно ли се кандидатства за нашите бързи кредит?

Ние в Microcredit винаги сме се старали да осигуряваме на нашите клиенти всичко необходимо. Поради тази причина и изградихме лесна за ориентиране онлайн система, чрез която можете да проверите каква сума и за какъв период можете да изтеглите. Попълвайки данните си след това ще получите отговор до няколко минути дали сте одобрени. Кандидатстването за нашите бързи кредити е изключително опростено и ще ви е необходима само вашата лична карта. Това ни и различава от банките, при които процедурите са дълги, изтощителни и отнемащи дни. В случай че не искате да използвате онлайн системата ни, винаги можете да ни посетите и на място в офис, където нашите консултанти ще ви обслужат.