Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Новини

Microcredit предлага онлайн плащане по месечни вноски напълно безплатно до 30 май

Microcredit предлага онлайн плащане по месечни вноски напълно безплатно до 30 май

Клиентите на Микро Кредит АД вече могат да плащат своите задължения изцяло онлайн през сайта на компанията. Специална платформа предлага възможността клиентите да плащат месечните вноски по своите кредите 24/7 бързо, лесно и удобно само с банкова карта.

Плащането се извършва в 3 стъпки, като за целта клиентът трябва да има само валидна банкова карта Visa, Visa Electron, MasterCard и Maestro, издадена на територията на ЕС, Великобритания или Турция. Онлайн през сайта на Microcredit клиентите ни ще могат да извършват плащания от 15 до 5000 лева по настоящи задължения по кредити на компанията.

Виртуалният ПОС използва технология на българската финтех компания Paynetics, която е доставчик на пълна гама разплащателни услуги на територията на Европейския съюз. Като член на Mastercard, VISA, SWIFT и SEPA, компанията има възможността да обслужи цялостно финансовите нужди на клиентите си, в това число и приемане на картови плащания, издаване на карти, управление на сметки и банкови трансфери, както и решения за дигитални портфейли. Всички плащания през сайта на компания спазват изискванията за сигурност на данните, за да не се притесняват клиентите за сигурността на плащането. Достъпът до сайта е криптиран, а данните за картата се въвеждат само в системата на доставчика Paynetics. Плащанията на ПОС терминала са защитени с 3D секюрити на Visa и MasterCard.

Във връзка с новата възможност за плащане на вноски по кредит са валидни нови Общи условия считано от 27.04.2020г. Може да се запознаете с тях тук.

Вземи сега