Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Вземи кредит сега и върни с Коледния бонус!

Вземи кредит сега и върни с Коледния бонус!

Коледните празници наближават, а с тях и толкова много непредвидени разходи. Подаръци за семейството и приятелите, вкусни обеди и вечери, нови тоалети – толкова много приятни спомени предстоят, но липсата на средства може да помрачи празничното настроението. С бърз кредит от CrediNet може да решите тези проблеми още сега. С възможностите за погасяване на онлайн заема може да изтеглите кредит още днес и да го върнете с Коледния бонус. Така няма да оставите купуването на подаръците за последния момент и ще се радвате на празничното настроение.

С изцяло онлайн кредита CrediNet може да избере всяка една сума от 200 до 3000 лева в зависимост от вашите нужди. Кандидатстването за заема се извършва благодарение на онлайн форма от всяка точка на България и по всяко време на денонощието, а единственото, което се изисква, са Интернет връзка и устройство. Кандидатстването е бързо, лесно и удобно и ще ви отнеме само 5 минути. За да бъдете одобрени за кредит, не са необходими поръчители или обезпечаване, а усвояването на парите се случва по посочена банкова сметка, в един от 70-те офиси на Микро Кредит или на обектите на EasyPay.

Всеки кредит от CrediNet дава възможност да бъде погасен в срок от 30 дни, при заплащане на административна такса. Ако погасите заема в рамките на 30 дни няма да Ви бъдат начислени лихви, неустойки или други разходи, само дължимата такса, независимо дали ползвате допълнителни услуги или не.  За Ваше удобство ползвате тази отстъпка за всеки кредит без да трябва да я заявявате изрично.

Ако пък решите да не връщате заема в 30 дневен срок, може да го погасите на равни вноски за срок от 3 до 12 месеца, като отново сами да избирате дали да превеждате парите по банков път, да посещавате офис на Микро Кредит или обект на EasyPay.

Ако все пак не желаете да попълвате онлайн форма, може да посетите офис на Микро Кредит и а кандидатствате за продукта CrediGo, който може да изтеглите кредит за сума между 600 и 3300 лева и отново да погасите заема в 30 дневен срок само срещу заплащане на административна такса.