Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

С CrediNet  ти избираш как да връщаш – на вноски или безлихвено до 30 дни

С CrediNet ти избираш как да връщаш – на вноски или безлихвено до 30 дни

Бързият онлайн кредит CrediNet предлага финансиране от 200 до 3000 лева със срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Продуктът е удобен, защото спестява време, редене на опашки, ненужна документация и прочие. Подходящ е за хора, които нямат време да посещават офиси или да се срещат с кредитни консултанти и търсят заем с максимално опростена процедура и минимална документация.

CrediNet предлага на всеки клиент уникалната възможност сам да избере как да изплати своя заем. Кредитът може да бъде върнат на вноски или безлихвено  в рамките на 30 дни само срещу заплащане на административна такса, като от тази опция на погасяване  може да се възползва всеки един потребител на продукта независимо от срока, който е заявил предварително при подписването на договора за кредит.  Безлихвеното връщане в 30 дневен срок ви позволява да използвате продукта като кредит до заплата, но ако решите да не се възползвате от тази възможност продължавате да връщате кредита на равни месечни вноски според погасителния план.

Кандидатстването може да се осъществи от всяка точка на България, по всяко време на денонощието, при наличието на Интернет връзка и устройство. Разглеждането на молбата се осъществява в рамките на работното време на компанията, а необходимите документи се подписват отново онлайн чрез специално разработена система от имейл и кратко текстово съобщение на мобилния телефон на потребителите.

Не са необходими обезпечение и поръчители, получавате парите си веднага след одобрение по банков път, в офис на Микро Кредит или през EasyPay. Връщането на заетите суми се случва отново по банков път, в офис или в обектите на EasyPay.