Нашият сайт използва бисквитки.   Информация
Разбрах

Блог

blog picture>декември 2016

Практични съвети как да подобрите кредитната си история

Лошата кредитна история може да стане причина да не получите кредит и да не успеете да си купите мечтания автомобил, да направите необходимия ремонт или дори да получите желаната работа.

Предлагаме ви няколко съвета как да подобрите кредитното си досие, преди да ви се наложи да вземете следващия заем. Тези съвети ще ви помогнат, както при онлайн кандидатстване за бърз кредит, така и, ако решите да вземете заем в офиса на някоя компания за бързи потребителски кредити.

Винаги подавайте достоверна информация при попълването на искането за кредит. Независимо дали теглите потребителски кредит или бърз заем, кредиторът ще оцени вашата искреност. Подаването на неверни данни за месторабота или доход само ще намали шансовете ви за получаването на желания заем.

Когато кандидатствате, избирайте сума, която отговаря на нуждите ви. Това ще докаже вашето отговорно отношение пред кредиторите. Ще откриете, че с времето ще става още по-лесно да ви се отпускат заеми, когато сте доказали колко сте отговорни по отношение на вноските за погасяване.

Правете вноските си навреме. Всяко просрочване на вноска се отразява в кредитната ви история и може да повлияе при следващото ви искане за кредит. Натрупването на големи задължения ще предизвика и плащането на високи неустойки.

Не забравяйте, че кредитната ви история лесно може да бъде проверена в централния регистър от всяка една банкова или небанкова финансова институция. Бъдете искрени по отношение на другите ви задължения, ако имате такива. Кредиторът ще оцени вашата искреност и може да ви препоръча  друг размер на искания от вас кредит, който няма да влоши вашата задлъжнялост.