Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Освежителен ремонт – защо пък не

Освежителен ремонт – защо пък не

С идването на месец март всички се приготвят да изпратят зимата. Денят става все по-дълъг, слънцето се показва все по-често между облаците и градусът на настроението се покачва с температурите. С идването на пролетта не само природата се приготвя да разцъфне, но и всички ние, отърсили се от тежките зимни месеци и големи сметки, все по-често се замисляме за обновяване на дома.

Пролетта се оказва сезонът, когато хората правят най много ремонти у дома, но преди да пристъпите към желаното обновяване трябва да помислите за няколко неща:

  1. Колко голям ремонт искате да направите. Дали ще е достатъчно да пребоядисате само стените у дома и да смените пердетата, за да освежите вида на жилището си, или се налага извършването на по-сериозен ремонт, като смяна на дограма, подови настилки или плочките в банята, зависи изцяло от вас. Подходящо би било да помислите върху възможните дейности и да степенувате нещата, защото пребоядисването и смяната на настилките са две коренно различни ремонтни дейности, които изискват различно време и средства.

 

  1. С колко време разполагате за извършването на ремонта. В наши дни все повече хора предпочитат да правят ремонтите у дома сами, а затова определено се изисква време. Дали ще предпочетете да вземете отпуск  или ще ангажирате уикендите си, зависи от времето, с което разполагате и колко голям ремонт сте планирали да направите. И в двата случая трябва добре да обмислите сложността на ремонтните дейности и да прецените дали може да се справите сами и за колко време.

 

  1. С какъв бюджет разполагате. Това може би е най-важната точка от плана за ремонт на жилището. През март месечните сметки за отопление вече са по-малки и можете да отделите средства за освежаване на апартамента си. Но ако не сте спестили достатъчно за ремонт, винаги може да вземете бърз кредит от Микро Кредит и да покриете разходите. Бързите заеми на компанията са от 600 до 3000 лева и могат да покрият, както дребни ремонти у дома, така и по-голям ремонт на жилището. Лесната процедура и бързия отговор правят тегленето на бърз кредит още по-привлекателно.