Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Кредит до заплата по време на пандемия

Кредит до заплата по време на пандемия

Определено това е една от най-интригуващите години, които сме виждали. Покрай пандемията, мерките, споровете в общественото пространство и промените в икономическата система, се налага да се климатизираме към ситуацията ежедневно. Колкото и да не ни се иска да го признаем, годината беше изпитание и от финансова гледна точка. Много хора си загубиха работата, някой за постоянно, други за период от няколко месеца. Това естествено е само един от проблемите, защото на дневен ред излиза и вниманието да не се заразим с вируса и всички мерки, които трябва да прилагаме. Ако и на вас, както и на много други хора, не ви се излиза от вкъщи, за да посетите кредитна институция, но парите са ви необходими, четете по-долу как да го направите.

Повечето кредитни институции притежават онлайн формуляри и системи, които предоставят възможността за теглене на кредит онлайн или бърз кредит до заплата. Ако сте лаик в интернет технологиите, то тогава този материал е именно за вас. Ще ви обясним в детайли какво да направите, за да кандидатствате за кредит. Като за начало, ще са ви необходими вашата лична карта и номера на банковата ви сметка. Нищо друго не се изисква при кандидатстване за онлайн кредит.

Първо трябва да си отворите браузъра на компютъра или на телефона и да въведете интернет адреса на уеб сайта на кредитната институция. След това, отивате на опцията „Кредит онлайн“, защото именно така възнамерявате да кандидатствате. Повечето кредитни фирми имат на сайтовете си калкулатори, които дават възможност да сметнете вноските и периода на изплащане.

Тук е момента, да прецените колко голяма сума ще ви е необходима и за какъв период ще успеете да я върнете. Съвет от нас е да не бъдете прекалено смели с периода. По-добре определете по-ниски вноски, отколкото по-кратък период и по-високи вноски. Максималният размер на кредит онлайн при Microcredit.bg например е до 3300 лв. А максималният срок за връщане до 1 година и 6 месеца.

Допълнително ще е нужно да имате имейл и телефон. Важно е да дадете верни данни, защото ще бъдат проверени и ако не съответстват на истината, няма да ви бъде отпуснат кредит. След като въведете всичко това, натискате бутона „Вземи сега“ и ще бъдете прехвърлени към формуляри за попълване, където е необходимо да попълните данните от вашата лична карта.

Тук е важно да отбележим, че трябва задължително да имате навършени 18 години, както и да използвате вашата лична карта, а не чужда. Всички данни ще бъдат проверени, така че не лъжете. Ще трябва да попълните и полето за причината за този кредит или по друг начин казано, за какво ще използвате сумата. Тук също е много важно да сте искрени, но без подробности.

След това натискате бутона, че сте приключили и формуляра се изпраща за одобрение.

При бързите кредити, специфичността им се крие в това, че преглеждат документите на кандидатстващите изключително бързо. Така, вие ще имате отговор до минути, дали сте одобрени или не. Ако сте получили отказ, можете да попитате за причината. Ако сте сгрешили нещо при попълване на данните, то това е поправимо и не трябва да се отчайвате.

Ако сте получили одобрение пък, парите ви ще пристигнат по сметката, която сте дали до 2 работни дни. Много възможно е този период да е доста по кратък, спрямо трансферите на банките.

Също така е възможно документите ви да не бъдат разгледани веднага, но това се случва само през почивните дни и през официалните празници. В такава ситуация, те ще бъдат разгледани още през първия работен ден и ще получите отговор, дали сте одобрени или не. Добрата новина е, че спрямо това колко отдавна сте си пуснали документите, те ще бъдат разгледани с приоритет.

Онлайн кандидатстването за бързи кредити онлайн с месечни вноски не е нито трудно, нито сложно. Всеки може да го направи, стига да има достъп до интернет. Надяваме се, да сме ви били полезни.