Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Какво прави бързите кредити толкова популярни сред българите?

Какво прави бързите кредити толкова популярни сред българите?

В днешно време все по-често се стига до ситуации, в които семейният бюджет не достига. Затова и услугата бърз кредит става все по-популярна. Много хора разчитат на този допълнителен източник на средства не са само за да покрият внезапни разходи, но и за да разполагат с повече средства за собствени цели.

Бързите кредити са удобни, защото осигуряват пари назаем в труден момент. Те ще ви окажат подкрепа, когато другите опции са изчерпани. Не е странно защо тази финансова услуга се радва на все повече и повече популярност. Ето някои от нейните предимства, които може да имате предвид, когато се интересувате от бързи кредити:

Лесно кандидатстване

Едно от основните предимства на бързите кредити се крие в улеснената процедура по кандидатстване. Фирмите, които отпускат такива кредити, като нас, правят всичко възможно да улеснят максимално своите клиенти при кандидатстване за такъв вид кредит. Може да кандидатствате на място в офис, по телефон, както и чрез попълване на онлайн форма на сайта. Това прави цялата процедура много лесна, бърза и удобна за всеки.

Кандидатства се само срещу лична карта

Още едно от удобствата на бързите кредити е това, че кандидатстването става само срещу лична карта. Процесът е максимално улеснен за да може да се фокусирате върху най-важното - как да използвате парите. Обикновено не е необходимо да предоставяте други документи, като декларация за доходи. Валидна лична карта е единственото, което ще ви е необходимо да заявите своя бърз кредит.

Сами определяте срока на изплащане

Като всеки вид кредит, бързите кредити трябва да се изплащат на месечни вноски. Важно е да се отбележи, че при много от тези услуги може сами да изберете в какъв срок ще върнете сумата. Не само това, а и размерът на месечните вноски подлежи на ваш контрол, като той може да се съобрази и с размера на вашите доходи. Обикновено бързите кредити се взимат за срок от няколко месеца, като се изплащат с равни вноски през този погасителен период. Все пак опцията да избирате сами срок на погасяване и размер на вноската е добре да стане след консултация с експерт и след като сте се запознали обстойно с всички условия по бързия кредит.

Не са нужни поръчители и обезпечение

Когато взимате бърз кредит най-вероятно няма да се нуждаете нито от гарант за кредита, нито от обезпечение. Одобрение се получава и без да имате поръчители, което прави услугата много по-достъпна и лесна. В това се крие основната идея на бързите кредити - по-улеснена процедура и достъп до парични средства.

Опция за връщане в по-кратък срок

Много от институциите, които предлагат бързи кредити, предоставят възможност на клиентите си да върнат парите в по-кратък срок до 30 дни. Това е допълнително удобство, защото обикновено е обвързано с по-ниска лихва и не се дължат наказателни такси. Много често опцията се предоставя за нови клиенти на институцията. Връщайки същата сума, която сте взели, е много удобно за покриване на непредвидени разходи или за общо сдобиване с парични средства до заплата. Може да покриете своите разходи, след което да възстановите сумата по кредита без да се налага да плащате повече.

Бързо и лесно получаване на парите

Ако кандидатствате за кредит от банка, много често ще трябва да изчакате дълги процедури по одобрение и превеждане на парите. При бързите кредити получавате парите си след минути, като сами избирате как да стане това. Може да получите сумата в брой от офис на институцията или пък да я получите като превод в посочена от вас банкова сметка.

Бързите кредити имат редица ползи за клиентите, което ги прави удобни и предпочитани в много ситуации. Може сами да се уверите в техните предимства, като се свържете с нас за консултация.