Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Как да изкарате допълнително пари

Как да изкарате допълнително пари

За никого не е тайна, че последните няколко години бяха тежки във финансово отношение. Всички бяхме засегнати от нарастващата инфлация, затова не е изненада, че много хора търсят начин да попълнят дупките в бюджета си. Ако и вие искате да изкарате допълнително пари, без да губите много от ценното си време, имаме някои предложения за вас.

Вземете бърз кредит

Като за начало, ако ви трябват спешно пари , винаги можете да вземете бърз кредит. Кандидатстването при нас не отнема време, а средствата ще получите по електронен път.

Изисква се само лична карта и достъп до интернет. Освен това можете да посетите наш офис и да задействате процедурата на място. Връщането става на равни вноски в срок от 3 до 18 месеца. Нови клиенти получават промоционални условия и имат право на първи безлихвен кредит до 30 дни.

Продайте стари вещи

На пръв поглед може да не изглежда като да имате какво да продадете, но ако се поразровите из вещите си, ще откриете такива, които имат запазен вид и отдавна или никога не са били ползвани. Това може да са дрехи, малки електроуреди, книги, мебели, обувки, стара техника, дублиращи се предмети и т.н.

След като ги продадете, не само ще имате едни допълнителни средства, но и ще освободите място в жилището си.

Ако имате деца, разгледайте дрешките, които са им умалели, и ги пуснете за продажба в някой магазин за облекло втора употреба. За износените артикули също може да се направи нещо. Много аутлети за дамска и детска мода приемат дрехи за рециклиране, в замяна на което предоставят ваучери за намаление.

Като споменахме деца, помислете за всякакви бебешки неща от сорта на столчета и колички. Уверете се, че всеки един артикул е в добро състояние, преди да го обявите за продан. Ще се изненадате колко търсене има за такива вещи.

Продайте ваши собствени творби

Тази точка се отнася за хората с някаква дарба. Ако имате талант, който сте превърнали в любимо хоби, може би е време да се замислите дали да не изкарате пари от него. Независимо дали рисувате картини, или правите ръчно изработени бижута, плетива и декупаж, може да се намери пазар за вашите творения.

Станете таен клиент

Ако обичате да обикаляте по магазините, позицията таен клиент може да се окаже подходящ начин за припечелване на допълнителни пари. Сумата определено варира в зависимост от обектите, които трябва да посещавате, и качеството на свършената работа.

Изискванията са да се докладва обслужването на клиенти по предварително зададени критерии. Освен това се оценява изпълняването на определени стандарти в търговските обекти.

Имайте предвид, че като всяка работа тук също се очаква да полагате нужното старание. Освен това се работи със специализирани програми. Затова подходете сериозно към задачата.

Поискайте помощ от семейство и приятели

Ако сте на червено, а не ви се иска да ползвате услугите на кредиторска фирма, остава варианта да попитате ваши приятели или членове на семейството дали могат да ви заемат пари. Изговорете добре нещата, за да не стават недоразумения. Понякога когато между роднини се намесят пари, това може да доведе до проблеми в отношенията им.

Предложете стая от апартамента в AirBnB или Booking

Вече сана модерно да се предлага място за настаняване в интернет страници като AirBnB и Booking. Ако случайно имате свободна стая от апартамент с отделен санитарен възел, можете да се възползвате от тази оферта и да изкарате малко пари.

Проучете как стоят нещата със законното регистриране на стаи за нощувки в тези платформи и действайте.

Не се крийте от кредитора

Дотук обсъдихме как да изкарате допълнително пари и да облекчите бюджета си, но какво се случва със заемите, които не можете да обслужвате? Важно е каквито и да са доходите ви, винаги да заделяте пари за най-важните пера от бюджета, а това са храна, сметки, наем, транспорт , комунални услуги и кредитни задължения.

Ако не сте в състояние да погасявате вноските, най-лошото нещо, което можете да направите, е да прекъснете връзка с кредитора. Първата и най-важна стъпка е да се свържете с отдела за обслужване на клиенти и да споделите за проблема си. Обяснете ситуацията и обсъдете вариантите.

Ако вземете нещата в свои ръце и представите план за действие, това ще направи добро впечатление. Кредиторът ще оцени загрижеността ви и факта, че не бягате от отговорност. Това ще увеличи шансовете ви да получите нови по-добри условия за заема. Не забравяйте, че повечето фирми нямат интерес да загубят клиент. Ключът е в комуникацията.