Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Бързият фирмен кредит – възможност за спасение от финансови затруднения

Бързият фирмен кредит – възможност за спасение от финансови затруднения

Всеки предприемач се е сблъсквал не веднъж с финансови ограничения, които пречат на осъществяването на идеите му. В условията на сложната икономическа ситуация у нас най-често в подобна ситуация се оказват малки бизнеси, които имат нужда от оборотни средства или от финанси за покриване на месечни разходи. Бързият кредит за фирми е една от възможните опции за лесно и удобно финансиране за малки бизнеси или за самоосигуряващи се лица.

Микро Кредит АД  предлага бърз фирмен кредит, който е познат на пазара под името CrediTrade. Този заем предлага бързо, лесно и удобно финансиране за малки фирми, които търсят финансиране до 3000 лева със срок на погасяване от 3 до 18 месеца. Процедурата по кандидатстване е изключително улеснена и изисква минимална документация. При кандидатстването може да изберете дали да изплащате кредита на месечни или на седмични вноски, а лихвата по кредита се признава за разход на фирмата.

С CrediTrade ще се възползвате от следните няколко предимства:

  • Лихвата по кредита се признава за разход
  • Имате възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни
  • Без неустойки при закъснение на вноската
  • 45 дни гратисен период за плащане на първа вноска
  • Бърза и лесна процедура на кандидатстване
  • Минимална документация

 

Бързия кредит CrediTrade може да заявите онлайн, в офис на Микро Кредит или на националния ни телефон 0700 14 200.