Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

Бързи кредити веднага - защо да се възползвате от този финансов продукт?

Бързи кредити веднага - защо да се възползвате от този финансов продукт?

Тези от вас, които са опитвали да теглят заем от банки знаят през колко бавни и тромави процедури трябва да се премине, за да се получи отговор и евентуално одобрение.

За да отговорим на нуждите на всички свои клиенти, които нито имат времето, нито нервите да чакат с дни евентуално одобрение, ние от Микро Кредит предлагаме бързи кредити веднага.

Какво означава това?

Ако имате нужда от наистина спешна нужда от малка по размер сума, с която да покриете непредвиден разход, битова сметка или просто, ако заплатата ви се бави и не искате да търсите заем от близки и приятели, вместо да се чудите как да се справите финансово, можете просто да изберете някоя от опциите които предлагаме:

 Бърз онлайн кредит от 200 до 3 300 лева

Бързи кредити до заплата с възможност за погасяване до 30 дни от 200 до 3300 лева

За да кандидатствате не е необходимо да представяте никакви други документи, освен лична карта и да имате сигурен доход (не е задължително да сте на трудов договор).

Желаният кредит ще ви бъде отпуснат, без да ходите лично до офис или клон на компанията. Не се налага дори да излизате от дома си, за да кандидатствате за кредити веднага.

Имате ли компютър и интернет връзка, пълнолетни ли сте и имате ли сигурни доходи, можете да кандидатствате за бързи заеми и да получите отговор дали сте одобрени или не до минути, а ако отговорът е положителен - да усвоите кредита си до няколко часа.

Без допълнителни условия, без излишни изисквания, без купища документация и без никой да ви пита за какво ще изхарчите кредита!

Вие имате ли нужда от кредити веднага?

Ние сме насреща и можем да ви предложим кредитните продукти, от които имате нужда!

Бързото микрокредитиране, което предлагаме е съобразено с възможностите и желанията на българските потребители. Ние водим гъвкава политика и разглеждаме всяка една заявка за кредит веднага индивидуално и с грижа към нашите клиенти. Условията, при които предлагаме бързи заеми онлайн или кредити на вноски са без скрити клаузи, без малки букви или неразбираеми текстове.

При нас всичко е точно, ясно и напълно открито!

Как да поискате online кредит веднага?

Забравете тромавите и бавни процедури. Забравете чакането, документите, изискванията. Забравете опашките, дългите разговори с кредитни консултанти. Забравете всичко това, тъй като ние не работим по този начин.

За да кандидатствате за кредит веднага при нас ви е необходимо единствено желание и няколко минутки от времето ви. Просто трябва да влезете на страниците на нашата кредитна компания, да попълните формата за кандидатстване за online кредити и да изчакате няколко минутки. Докато вие си допивате кафето или си довършвате десерта, нашите кредитни инспектори ще извършат необходимата проверка и ще ви дадат отговор по възможно най-бързия начин. Щом получите одобрение, парите ще ви бъдат преведени по начин удобен за вас… И това е всичко!

За какво можете да използвате бързите кредити онлайн?

Хубавото е, че имате ли нужда от кредити веднага никой не ви пита как ще усвоите парите. Не го правим и ние!

Може би имате нужда да подновите гардероба си? Или да платите екскурзията на детето си? Иска ви се да удължите вашата собствена почивка? Или трябва да направите спешен ремонт на колата или у дома? Мислите да се жените, а нямате пари? Наближават празници и искате да изненадате близките си с хубави подаръци?

Няма никакви изисквания, нито ограничения как ще усвоите кредита си. Имате нужда от пари? Кандидатствате и получавате кредит веднага!

Кой може да кандидатства при нас за кредити онлайн?

При нас няма ограничения. Единственото условие е да сте пълнолетни, да сте български граждани и да имате сигурни доходи.

Ние сме наясно, че в живота на всеки човек могат да настъпят промени. Случва се на всеки да остане без средства, за да изкара месеца. Случва се някой от семейството да се разболее или просто изненадващо да бъде съкратен и остане без заплата, трудов договор и доходи.

Затова не подминаваме нито една заявка за кредит и подхождаме към разглеждането на заявките с много голямо внимание и с грижа към всеки свой клиент, без значение дали е на трудов договор или не, дали е на борсата, в отпуск по майчинство или просто има нужда от малко допълнителни средства, за да изкара месеца до заплата.

Бързият кредит - пари при спешна нужда от финансова помощ

Какви финансови продукти предлагаме?

Като кредитна компания, която се грижи за своите клиенти, ние предлагаме два финансови продукта - бързи кредити до заплата (с опция за погасяване до 30 дни) и кредити на равни вноски. Вие решавате от каква сума имате нужда и избирате периода за погасяване на заема.

Ние държим на коректните и открити отношения, затова се стремим да предоставяме финансови услуги и продукти, които да отговарят на вашата нужда от кредит веднага.

Това, което изискваме от вас е и вие да бъдете коректни и ако поради някаква причина не успеете да погасявате вноските си навреме да се свържете с нас и заедно да измислим начин да се справим със ситуацията.

Кога кредитите веднага ще ви бъдат от полза?

  • Когато се нуждаете от малки по размер суми, за да покриете непредвидени разходи.
  • Когато не искате да занимавате близки и приятели с вашите финансови проблеми.
  • Когато са ви забавили заплатата с няколко дни и търсите начин да се справите, докато я получите.
  • Когато ви трябва кредит, който да ви бъде отпуснат буквално веднага.
  • Когато сте сигурни, че по-високите лихви и по-краткия срок за погасяване на заема няма да са проблем за вас.

Кога бързите заеми онлайн няма да ви бъдат от полза?

  • Когато имате нужда от заем в по-голям размер. В този случай е добре да се обърнете към банкова институция.
  • Когато нямате сигурни доходи и сте наясно, че няма как да се справите с връщането на заема.
  • Когато имате лошо кредитно досие.
  • Когато искате да използвате кредита, за да погасите други кредити.

Ако имате някакви въпроси или желаете да кандидатствате за кредит веднага, ние сме винаги на среща, за да ви бъдем от помощ!

Без допълнителни условия, без скрити такси, без излишни документи, без излишно забавяне!

Бързо, удобно и само с няколко клика на мишката!

Имате ли нужда от кредит веднага, не се колебайте, а попълнете формата и кандидатствайте! Ние можем да ви помогнем в най-трудните за вас моменти!