Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Блог

5 навика, които ни правят по-бедни

5 навика, които ни правят по-бедни

  1. Лошо планираме на разходите си. Планирането на разходите е най-добрият начин да дочакаме следващата заплата без да се налага да  вземаме пари назаем или кредит.
  2. Игнорираме задълженията си. Плащането на сметките и всички вноски по кредити трябва да бъде на първо място в месечния бюджет. Навременното погасяване на задълженията и онлайн кредитите ще ви осигури добро кредитно досие.
  3. Харчим повече отколкото получаваме. Много млади хора се увличат по покупки в желанието си да са в крак с модата или да приличат на идола си, но често забравят, че тези покупки не са по джоба им.
  4. Фокусираме се върху настоящето без да мислим за бъдещето. Някои хора страдат от нежеланието си да приемат съществуването на даден проблем, а предпочитат да го игнорират. Това е сигурна рецепта за бедствие, особено по отношение на финансите. Трябва да мислите за бъдещето в перспектива и да се стремите не само да задоволявате настоящите си нужди, но и да спестявате за бъдещето си.
  5. Не подобряваме квалификацията си. За да се издигнем на работното си място и да станем по-успешни в работен план, трябва да положим усилия да придобием нови умения в областта, в която се развиваме.