Използваме „бисквитки“ и други технологии, за да Ви помогнем да управлявате работата на сайта, да анализираме употребата Ви и да Ви предоставяме най-добрите предложения. Като продължавате да използвате сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Научете повече тук
Разбрах
×

Оферти

НОВО: Кредит до 5000 лева | Микро Кредит

Кредит до 5000 лева за големи планове

Кредит Microcredit вече до 5000 лева!

Ако имаш големи планове, вече с Микро Кредит можеш да осъществиш и по-смелите си идеи. Сега всеки клиент може да кандидатства изцяло онлайн или да заяви кредит в офис до 5000 лева.

Микро Кредит винаги се е старала да е в крак с тенденциите и търсенето на пазара на финансови услуги и да предлага нови продукти на потребителите. Увеличението на максималния размер на кредита до 5000 лева е следващата стъпка в грижата за клиентите.

Всеки клиент на Микро Кредит може да заяви бърз кредит до 5000 лева по един от начините:

Продуктите на Микро Кредит осигуряват финансиране от 200 до 5000 лева със срок на погасяване от 3 до 18 месеца. Всеки клиент сам избира срока на своя кредит спрямо възможностите си и изплаща заема си на равни месечни вноски.

Кандидатстването за кредит е максимално улеснено. Необходима е само валидна лична карта, без да се изискват допълнителни документи, без обезпечение и без поръчители.

Получаваш парите бързо, лесно и удобно в брой или по банкова сметка. Микро Кредит предлага на своите клиенти възможността сами да изберат как желаят да получат парите, като всеки може да получи сумата по своя бърз заем веднага в брой или на посочена банкова сметка.

Можеш да заявиш заем още сега!

Вземи сега